Predstavljen OnePlus 7T


Kineski OnePlus je u Indiji uz svoj prvi smart TV uređaj predstavio novi OnePlus 7T telefon.

OnePlus 7T službeno Iako se do sada nagađalo i o OnePlus 7T Pro modelu, OnePlus je u Indiji predstavio samo OnePlus 7T. Pro verziju ćemo valjda upoznati 10.10. za kad je zakazano evropsko predstavljanje.

OnePlus 7T donosi još veći ekran od svog prethodnika pa se sad proteže do 6.5 inča odnosno sitno manje no 6.7 inča na OnePlus-u 7 Pro.

Rezolucija je ostala na FHD+ ali je osveženje poraslo na glatkih 90Hz pa je ovo i najjeftiniji telefon sa takvim ekranom. Notch ostaje i dalje ima mali notch na vrhu sa 20MP selfie kamerom kao i optički čitač otisaka ispod ekrana. I ne, ekran nije zaobljen.

OnePlus 7T na leđaima je dobio trostruku kameru, smeštenu u okrugli modul, koji blago strši van gabarita. Tu kameru čine: 48MP f/1.6, 26mm glavna kamera sa OIS-om i 4K videom, 16MP ultra-wide kamera, te 12MP f/2.2 2X telefoto kamera. Kamera je dobila i novi makro režim na snimanje sa udaljenosti od samo 2.5 cm.

Ispod haube su komponente koje ga svrstavaju u sam vrh ponude. Pokreće ga Snapdragon 855+ s 8GB RAM-a i 128/256GB data memorije. Dodatno su poboljšali vibro motor za još jasniji vibro odziv, a opremljen je i stereo zvučnicima.

Baterija kapaciteta 3800mAh ponudiće solidnu autonomiju i super brzo Warp 30T brzo žično punjenje. Bežičnog punjenja nažalost i dalje nema, kao ni službenog IP sertifikata ni Always ON ekrana, kojem su se mnogi nadali. Sa softverske strani pokreće super glatki OxygenOS 10 preko Android-a 10 pa tako postaje prvi novi telefon sa Android-om 10 out-of-the-box.

Pitate se koliko će koštati? Za sada ne znamo evropske cene ali u SAD-u će koštati $599 kad krene u prodaju 18.10.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.