Svi Galaxy S11 modeli sa podrškom za 5G?


Budući da je Samsung službeno predstavio novi Galaxy Note, blogosfera polako pažnju usmerava na izvlačenje informacija o nadolazaćim Galaxy S11 uređajima koji se očekuju u februaru 2020. godine. Samsung inače svoje top modele predstavlja 2 puta godišnje – početkom godine novi Galaxy S, dok je kraj leta uvek rezervisan za novi Note.

Prve glasine o Galaxy S11 uređajima sugerišu kako nas očekuju tri modela sa brojevima SM-G981, SM-G986, i SM-G988, dok se interno Galaxy S11 serija vodi pod kodnim imenom Picasso. Zanimljivo je što bi sva tri modela trebala imati integrisan 5G prijemnik, što je logična odluka uzimajući u obzir da se 2020. očekuje masovno puštanje 5G mreža, a danas korisnici uređaje menjaju u proseku skoro svako 3 godine.

Samsung je pri predstavljanju ovogodišnje Galaxy S10 serije predstavio “samo” Galaxy S10 5G po pitanju 5G modela, dok je pri predstavljanju novog Note-a predstavio 5G verziju običnog i jačeg Note 10+ modela, pa je trend jasan.

Isti izvor navodi da je u pripremi i novi preklopni Galaxy Fold model pod brojem SM-F700F. Broj modela aktuelnog Galaxy Fold-a je SM-F900F, pa se da zaključiti da se radi o novoj verziji preklopnog uređaja koja bi trebala biti nešto niže cenovno pozicionirana.

Budući da do pojavljivanja novih S11 modela ima nekih 6 meseci, do tada se mnoge stvari mogu promeniti, a sigurni sam da ćemo još svašta čuti pre nego što ih Samsung službeno predstavi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.