Ubisoft pokrenuo pretplatnički gaming servis Uplay+


Najavljen na sajmu E3, Ubisoft-ov servis Uplay+ nije nikoga iznenadio, s obzirom da je Electronic Arts već odavno pokrenuo sopstvenu uslugu Origin Access koja igračima za mesečnu naknadu nudi gomilu naslova bez potrebe direktne kupovine. Po istom principu deluje i Uplay+ samo što umesto Electronic Artsovih ugošćuje igre izdavačke kuće Ubisoft. Juče je spomenuti službeno zaživio i ponudio nam preko sto naslova čija se ukupna cena kada bismo iz zasebno kupovali iznosila preko 3.000 evra. Mesečna naknada za igranje istih iznosi 14,99 evra što gledano realno i nije neka svota obzirom da naslovi koji su u ponudi nude preko 4.000 sati igrivosti ne računamo li multiplayer opciju kod mnogih.



Uz stara i nova izdanja, igračima su dostupni dodatni sadržaji ukoliko ih igre imaju, kao i pristup beta testiranjima i programima early accessa nadolazećih naslova poput na primer zatvorene bete Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointa koja je krenula, dok će pretplatnici na Uplay+ moći zaigrati Ultimate izdanje spomenute pucačine tri dana pre samog izlaska, već 1. oktobra.

Počevši od prekjuče pa do 30. septembra, Uplay+ je moguće besplatno isprobavati uz napomenu kako je upisivanje načina plaćanja obavezno tokom registracije, pa ukoliko se nekome ne svidi uvek može otkazati pretplatu, dok u suprotnom prvi račun seda 1. oktobra uz novih mesec dana mogućnosti korišćenja. Moramo naglasiti kako je kod sličnih servisa lako prevideti ili vremenom zaboraviti na onu malu kvačicu koja je automatski uključena i označava pristanak na obnavljanje usluge, pa nakon prijave na Uplay+ na nju obratite pažnju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.