Apple iPhone SE 2 u prodaji od marta sledeće godine


Već neko vreme se priča o nasledniku Apple-ovog iPhone SE pametnog telefona čiji je službeni naziv za sada nepoznat, ali u medijima se navodi kao iPhone SE 2. Poznati analitičar TF Securitiesa, Ming-Chi Kuo, vraća se sa još jednom svojom informacijom vezanom za taj telefon.

Originalni iPhone SE model predstavljen je 21. marta 2016. godine i ponovno u martu 2017. godine u obnovljenoj verziji. Kuo ističe kako bi i novi iPhone SE 2 (ili kako se već bude zvao) takođe trebao da bude predstavljen u martu i to sledeće godine. Početak proizvodnje novog modela navodno je zakazan za januar 2020. godine.

Što se tiče njegovih funkcija treba podsetiti da se radi o pametnom telefonu koji se predstavlja kao obnovljena verzija iPhone 8 modela. Kućište ostaje isto, ali unutar se sada nalazi Apple-ov A13 Bionic čip, 3 GB LPDDR4X RAM-a, 64 odnosno 128 GB interne memorije za skladištenje podataka (zavisno o odabranoj verziji).

Ekran je 4,7-inčni LCD (za koji će se najverovatnije pobrinuti kompanija LG), a tu je i obnovljena jednostruka kamera i Touch ID Home dugme koje će ovaj telefon učiniti idealnim za aktuelnog američkog predsednika. Moguće boje novog iPhone-a su srebrna, siva (space gray) i crvena.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.