Deep Fusion dolazi na iPhone 11


Apple-ova funkcija za fotografisanje Deep Fusion koja se temelji na mašinskom učenju trebala bi svaki čas da stigne na iPhone 11 i iPhone 11 Pro telefone kroz beta nadogradnju iOS-a 13.2 i omogućiti fotografisanje sa ekstremnom količinom detalja.

Deep Fusion funkcioniše na taj način da snimi istovremeno 5 slika, jednu podeksponiranu, tri neutralne i jednu sa dugačkom visokom ekspozicijom, na piksel-po-piksel razini. Sistem mašinskog učenja potom ispita kontekst slike kako bi otkrio gde se pikseli nalaze na frekvencijskom spektru. Na primer pikseli oblaka će se tretirati drugačije od piksela kože lica. Nakon toga Deep Fusion tehnologija određuje strukturu i tonalitet na temelju odnosa, što bi na kraju trebalo da rezultuje visoko kvalitetnom fotografijom sa izrazito visokom količinom detalja, pa bi u teoriji fotke slikane iPhone-om 11 trebale da budu znatno kvalitetnije od onih koje možete snimiti konkurentskim Android flagshipovima.

Da bi ceo taj proces bio moguć moraćete da posetuje jedan od najnovijih telefona jer tehnologija funkcioniše isključivo sa A13 procesorom iPhone 11/11 Pro uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.