Instagram uveo dark mode na telefonima sa iOS 13


Instagram je unapredio svoju iPhone aplikaciju tako da je na Apple-ovim telefonima sa operativnim sistemom iOS 13 sada dostupan tamni režim rada koji su korisnici dugo čekali.

Pregled novosti i otvaranje Story-ja znatno su lakši za oči u tamnom režimu, naročito ukoliko niste ljubitelj Instagram-ove palete boja i svetlih belih ivica. Pored toga, potvrđeno je i kako tamni mod troši manje baterije.

Nažalost, koliko god lepo izgledao tamni Instagram, popularna društvena mreža vam ne dozvoljava da uključite ili isključite opciju tamnog načina rada unutar same aplikacije, kao što to možete sa Twitter-om na iOS 13 mobitelima.

To znači da u sistemskim podešavanjima iPhone-a morate tragati za tamnim Instagram-om, što i nije toliko čudno, jer većina proizvođača iOS aplikacija prvi put uvode tamne režime rada. Apple je uvođenjem iOS 13 operativnog sistema sredinom ove godine omogućio korisnicima tamni mod za iPhone.

Prema mišljenju mnogih tehno kritičara, iskustvo korišćenja Instagram-a uz tamnu pozadinu mnogo je poboljšano. Ipak, uvek će biti oni koji se protive promenama izvornog izgleda mreže.

Za one koji su željni isprobavanja novih promjena, ažuriranje Instagram-a dostupno je na App Store-u.

Podsećamo, Facebook je uveo tamni režim rada za Messenger korisnike, kao i Twitter za iOS i Android korisnike.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.