Kuo predviđa rast isporuka iPhone-a u prvom kvartalu sledeće godine


Poznati analitičar Ming-Chi Kuo predviđa rast isporuka Apple-ovih iPhone-a tokom prvog kvartala sledeće godine. Generator rasta biće povećana potražnja za novim osnovnim iPhone 11 modelom.

Uz njega generator rasta bi trebao biti novi Apple-ov "entry level" iPhone (iPhone SE2) odnosno osvežena verzija iPhone 8 modela sa Apple A13 Bionic čipom iz iPhone 11 modela, 3 GB RAM-a te novom kamerom (izgledom će biti identičan starom iPhone 8 modelu).

Sve navedeno trebalo bi rezultirati povećanjem isporuka iPhone-a od 10% na godišnjem nivou u prvom kvartalu 2020. godine.

Što se tiče 2019. godine Kuo navodi kako će se iPhone 11 do kraja godine isporučiti u količinama koje se kreću između 37 i 40 miliona primeraka, što je više u odnosu na 25 miliona isporučenih primeraka iPhone XR modela u istom razdoblju prošle godine.

Što se tiče iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max modela spominje se brojka od oko 40 miliona isporučenih primeraka što je manje u odnosu na 43 miliona isporučenih primeraka iPhone XS i iPhone XS Max modela u istom razdoblju prošle godine (manji broj zbog početnog odlaganja u isporukama iPhone 11 Pro modela od dve do tri nedelje).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.