Link to Windows na prvom mestu među besplatnim Play Store aplikacijama


Aplikacija Your Phone Companion – Link to Windows ostvarila je značajan uspeh na Google-ovom operativnom sistemu Android. Microsoft-ova aplikacija postala je vodeća besplatna aplikacija na Google-ovoj prodavnici Android aplikacija Play Store.

Link To Windows omogućava jednostavnu sinhronizaciju Android pametnog telefona sa računarom baziranim na Windows 10 operativnom sistemu. Takođe, omogućeno je primanje notifikacija sa telefona na računar, kao i jednostavno odgovaranje na primljene poruke na telefonu sa računara.

Your Phone Companion Android aplikacija može svoju popularnost zahvaliti i činjenici da dolazi preinstalirana na Samsung-ovim pametnim telefonima. Čelno mesto na Play Store lestvici besplatnih aplikacija ne bazira se na količini preuzimanja s obzirom da je Microsoft-ova aplikacija preuzeta oko 10 miliona puta, a na primer Facebook Messenger koji se nalazi na drugom mestu lestvice oko 1 milijardu puta.

Treba napomenuti i da Windows aplikacija Your Phone koja radi u tandemu sa Your Phone Companion Android aplikacijom dolazi predinstalirana sa Windows 10 sistemom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.