Nadogradite iOS iPhone-a 5 da ne bi ostali bez interneta


iPhone 5 telefoni koji do 3. novembra ove godine ne budu nadograđeni na iOS 10.3.4 izgubiće pristup internetu sa Safari-jem, E-mailu i iCloud-u, kao i App Storeu za preuzimanje i instalaciju aplikacija.

"Nadogradite se na iOS 10.3.4 pre 3. novembra 2019. kako biste mogli da nastavite da koristite App Store, iCloud, email, web i druge servise. Ako do tog datuma svoj telefon ne nadogradite moraćete napraviti backup i restore korišćenjem Mac ili PC računara jer OTA (over-the-air) softverske nadogradnje i iCloud Backup više neće raditi", piše u upozorenju koje je Apple poslao korisnicima iPhone-a 5.

Apple kaže da razlog ovome leži u GPS "fixu" koji je izdat 6. aprila ove godine. Drugi uređaji na koje će se ovo takođe odnositi će biti iPhone 4S, iPad 2, iPad sa Retina Display-em i iPad 4. generacije, ali u tom poslednjem slučaju pristup internetu neće biti onemogućen.

Treba reći da ovo neće pogoditi veliki broj korisnika, jer manje od 10% iPhone-a čine uređaji koji koriste iOS 10 ili neki raniji Apple-ov mobilni operativni sistem.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. milannke kaže,

    A sta je sa iPhone 5C?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.