Novi Pixel 4 telefoni biće nešto skuplji od prethodnika


Gotovo svaki proizvođač pametnih telefona sa svakom novom serijom uz noviji hardver predstavi i nove cene. Naravno, iste nikada ne idu prema dole, već prema gore. Poskupljenja nisu značajna, par desetina dolara, ali godina po godinu i cena flagshipa polako stiže, a u nekim slučajevima i prelazi 1.000 USD.

Ove godine Google će takođe povećati cenu nove Pixel 4 serije. Tako barem navodi Evan Blass, koji često ne greši u svojim prognozama, jer iste dolaze iz pouzdanih izvora. Ovog puta Blass je naveo cene novih Pixel-a za kanadsko tržište.



Prema njima, osnovni Pixel 4 model sa 64 GB interne memorije u Kanadi će koštati 1.050 dolara, što je 50 dolara više u odnosu na prošlogodišnji Pixel 3. 128-gigabajtni model poskupeće za 70 dolara te će mu cena iznosi 1.200 dolara. Kada su u pitanju veći XL modeli cena bi trebala da bude veća za 70 (64 GB), odnosno 100 dolara (128 GB). Napominjemo kako su cene u kanadskim dolarima.

Viša cena uređaja nije iznenađujuća, naviše zbog toga što će Pixel 4 serija doneti nove tehnologije, poput naprednijeg Face Unlocka i drugo. Nova Pixel 4 serija biće službeno predstavljena na skorašnjem, Made by Google događaju koji je najavljen za 15. oktobra 2019.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.