Uber predstavio novu verziju aplikacije


Poznati alternativni servis za prevoz Uber predstavio je novu verziju službene aplikacije koja se testira u SAD-u i nekoliko drugih tržišta. Nova verzija prikazuje opcije Rides i Eats na jednom mestu i ujedno omogućava korisniku da brže i lakše odabere preferirani način prevoza.

Kao jedna od novih opcija posebno se ističe Verify Your Ride opcija, koja će korisnicima omogućiti da pomoću četvorocifrenog PIN-a verifikuju svoju vožnju odnosno da budu sigurni da su ušli u pravo vozilo (pomoću naknadne provere PIN-a kod vozača). Dodatnu bezbednost korisnicima će u budućnosti pružiti tehnologija bazirana na ultrazvučnim talasima koja će takođe poslužiti kao metoda verifikacije korisnika, vozila i Uber-ovih vozača.

Poboljšana je i opcija slanja poruke hitnim službama (gde takva opcija postoji) koja sada uključuje i podatke kao što je model vozila, tablice i lokacija vozila u kojem se korisnik nalazi. Novost je i opcija Bike Lane Alert koja će korisnika upozoriti ukoliko se mesto predviđeno za iskrcavanje iz Uber-ovog vozila u blizini neke od biciklističkih staza (za preko 200 gradova u celom svetu).

Real-Time ID Check opcija omogućiti će dodatnu proveru da je vozač zaista onaj koji se predstavlja u Uber-ovom sistemu, pomoću novih dodatnih mera poput selfie fotografija koje prikazuju i neke nasumične radnje kao što je treptanje ili okretanje glave.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.