Zvanično predstavljen OnePlus 7T Pro


Nakon što je i obična verzija OnePlus-a 7 dobila svoju T verziju, na red je stigao i Pro model. Naime, OnePlus je juče službeno predstavio OnePlus 7T Pro, koji donosi minimalna poboljšanja u odnosu na OnePlus 7 Pro, lansiran u maju.

Dizajn i kućište uređaja ostali su isti, a najvažnija razlika u odnosu na prethodnika odnosi se na procesor. Umesto Snapdragon-a 855, u novom modelu kuca njegova poboljšana verzija – Snapdragon 855+. Ovaj procesor bi trebao da osigura do 15% bolje grafičke performanse koje bi trebali da osete oni koji inače vide i razliku između 60 Hz i 90 Hz stope osvežavanja.

Konfiguracija memorije ostaje ista, dakle kombinacija 8GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora, ali u ponudi će biti i McLaren verzija sa 12 GB RAM-a.

Druga razlika u odnosu na originalni model je novo "30T" brzo punjenje koje će, prema navodima kompanije, biti 23% brže od 30W punjenja u OnePlusu 7 Pro.

Treća stavka je sitno poboljšanje u trostrukoj kameri koja je sada dobila macro način fotografisanja, dok je ostatak konfiguracije ostao isti.

Naravno, novi model dolazi i sa novim OxygenOS-om 10 temeljenim na Android-u 10, dok vlasnici postojećih modela još uvek čekaju nadogradnju.

Cena OnePlus-a 7T Pro u EU će iznositi 760 evra, dok će McLaren verzija biti nešto skuplja, tačnije 830 evra. Prodaja započinje sledećeg četvrtka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.