Disney Plus u 1 dan skupio 10 miliona pretplatnika


U današnje doba na tržištu se nalazi više video streaming servisa na pretplatu koji nam omogućavaju gledanje najnovijih filmova i serija, često ekskluzivnih koji su specijalno snimljeni za te platforme. U Srbiji tako već duže vrijeme imate HBO GO, Netflix i Amazon Prime, a uskoro bi trebao da im se pridruži Disney+ koji je lansiran pre nekoliko dana u SAD-u i već je u prvom danu skupio čak 10 miliona pretplatnika.

Iako je novi servis za sada ograničen na SAD, Kanadu i Holandiju, uskoro bi trebao da krene u osvajanje sveta, a prema nekim informacijama u Srbiju bi trebao da stigne sledeće ili 2021. godine.

Velikom broju pretplatnika sigurno je pomogla serija The Mandalorian, prva igrana Star Wars serija u istoriji, koja bi za Disney+ trebala da postane zlatna koka kao što je za HBO GO bio Game of Thrones.

Dodatni mamac za pretplatnike je i cena mjesečne pretplate koja za sada iznosi vrlo prihvatljivih 6,99 dolara. Ulaskom Disney-a na streaming tržište svašta bi se moglo promeniti, posebno ako Disney sa drugih platformi povuče sve svoje hit filmove i serije, pa ćete ih moći gledati samo na Disney+ servisu.

Prema internet stranici Downdetector već prvog dana dostupnosti platforme korisnici su prijavili 8.000 pojedinačnih slučajeva nemogućnosti spajanja na Disney+ i gledanja njegovog sadržaja. Neki od najentuzijastičnijih korisnika već prvog dana uzeli su trogodišnje pretplate pa je njihovo nezadovoljstvo uslugom očekivano i potpuno opravdano.

Iz Disney-a su se i službeno oglasili putem portparola izjavivši kako je zahtev korisnika za Disney+ premašio sva njihova očekivanja te da ubrzano rade na rješavanju problema.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.