Dostupan stabilni Android 10 za OnePlus 6 i 6T


Korisnicima OnePlus-ovih pametnih telefona OnePlus 6 i OnePlus 6T postala je dostupna stabilna verzija OxygenOS sistema koji se bazira na Google-ovom Android 10 OS-u.

OnePlus 6 na tržištu se pojavio u maju prošle godine, OnePlus 6T na jesen prošle godine, a novi OxygenOS 10 sadrži veliki broj novosti za korisnike ovih mobilnih uređaja.

Osim Android 10 sistema, dostupan je novi korisnički interfejs, dodatna personalizacija oblika ikona u Quick Settings meniju, nove opcije swipe opcije po čitavom ekranu (na dnu uređaja dodata navigaciona traka za kretanje levo desno pri pregledavanju otvorenih aplikacija te swipe prema unutra sa leve ili desne ivice ekrana za povratak unazad).

Game Space opcija okuplja sve omiljene igre na jednom mestu za bolje korisničko iskustvo, Smart ekran uključuje pametna obaveštenja za Ambient Display koje se baziraju na lokaliziranim i personalizovanim podešavanjima. Što se tiče poruka, dodata je opcija blokiranja spama prema ključnim rečima. Opcija skrivanja notcha za sada nije dostupna za ovu verziju OxygenOS-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.