Novim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobila još funkcija iz Note serije


Samsung je najavio novo softversko ažuriranje za telefone iz serije Galaxy S10. Time će ova serija postati još moćnija, jer sa ažuriranjem dolaze i funkcije koje su do sada bile dostupne samo na Note seriji, poput novih multimedijalnih formata i Wi-Fi funkcija.

Nakon ažuriranja korisnicima će biti omogućeno i jednostavnije korištenje uređaja. Na primer, u galeriji će moći brzo pronaći željene fotografije upisivanjem ključnih reči kao i pesme i filmove pomoću naprednijeg pretraživača koji prikazuje predloge sadržaja direktno sa aplikacija za multimedijalni streaming.



Dalje, uz dodatak Media & Devices na aplikaciji Quick Panel korisnici će biti u mogućnosti da kontrolišu multimedijalno iskustvo na više uređaja. Funkcija Auto Hotspot na jednostavan način pretvara Galaxy S10 u Wi-Fi prijemnik i omogućava pametnom telefonu da automatski uspostavi pristupnu tačku sa ostalim Samsung uređajima.

Funkcija Wi-Fi Tips upozorava korisnike i pruža im podršku u slučaju problema, kako bi mobilna veza bila stabilna i sigurna. Novo ažuriranje omogućava korisnicima dodavanje dodatnog sadržaja u video zapise, bez potrebe za S-Pen olovkom (crteži i sl.), a uz upotrebu funkcije AR Doodle.

Dalje, dodate su i funkcije – Super steady video, Night Mode za selfie kameru, a dodatno je olakšano i uređivanje video zapisa koje će korisnici nakon ažuriranja Samsung Dex programa moći da pretvaraju u dinamičke video klipove, lakše i brže.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.