Uz prelazak na Chromium, Edge dobio i novu ikonicu


Microsoft Edge prelazi na Chromium, to znamo već neko vreme, ali još uvek nije sigurno kada bi se sasvim osvežena verzija ovog browsera mogla naći u stabilnoj verziji i dostupna svima. Trenutno se nalazi u beti, a Microsoft će ovoge nedelje održati konferenciju Ignite, pa možda na njoj otkrije neke nove detalje oko Edge-a.

U međuvremenu, njihov visokopozicionirani menadžer iz odeljenja za razvoj mobilnih usluga i korisničkih iskustava Vishnu Nath na Twitier-u je objavio novi znak koji će ubuduće krasiti Edge. On predstavlja odmak od manje ili više stilizovanog slova "e" kakvo se nalazilo u logotipu Internet Explorer-a i Edge-a do sada.

Ovaj plavo-zeleni "puž" ili vijuga, kako vam drago, i dalje podseća na slovo "e", ali vizuelno je prilično različito od dosadašnjih znakova Microsoft-ovih browsera. Neke novi znak pomalo podseća na onaj Firefox-ov, drugi u njemu vide želju za odmakom od "bolnog" nasleđa Internet Explorer-a, a Microsoft, očito, početak nove ere za svoj glavni internet browser.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.