Galaxy Fold ipak nije prodat u milion primeraka


Na nedavno održanom TechCrunch Disruptu Samsung-ov predsednik Young Sohn osvrnuo se na prodaju Galaxy Folda. Podsetimo, Galaxy Fold je Samsung-ov prvi pametni telefon sa savitljivim ekranom i cenom od 2.000 USD.

Sohn je ponosno izjavio kako je njihov telefon kupilo milion ljudi, odnosno kako je Galaxy Fold prodan u milion primeraka. Iako bi za neki drugi telefon milion prodatih primeraka bilo neznatan broj, za Galaxy Fold je znatan, jer se na tržištu nalazi tek tri meseca.

Ali, na kraju se pokazalo kako je Sohn ipak malčice preterao u svom optimizmu. Naime, dan kasnije oglasio se i portparol kompanije izjavom kojom je demantovao predsednika Sohna. Portparol je izjavio kako se Sohn najverovatnije zbunio tokom svog izlaganja te je početni prodajni cilj kompanije (prodati milion Galaxy Fold-a u godini dana) naveo kao broj prodatih primeraka.

Dakle, Galaxy Fold nije prodat u milion primeraka. Čudno je kako portparol u demantiju nije naveo ni barem okvirne prodajne rezultate. To može značiti kako je Galaxy Fold prodat u osetno manjem broju od planiranog, a koji je prema Samsung-u bio 500.000 primeraka za 2019. godinu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.