iPad Pro 2020 na poleđini bi mogao da ima tri kamere


Apple osim standardnih iPad-a, u svojoj ponudi ima i snažnije iPad Pro modele. Za njih su rezervisani ekrani sa većim dijagonalama, bolje kamere, podrška za Apple pencil i slično. Ali, čini se kako će od sledeće godine Pro modeli imati i veći broj kamera.

Tako barem navodi poznati leaker @OnLeaks koji je u saradnji sa blogom @iGeeksBlog izradio rendere koji prikazuju dizajn iPada Pro 11 i iPad-a Pro 12.9 za 2020. godinu. Odmah na prvu u oči najviše upada veći broj kamera na zadnjoj strani tableta.

Kamera bi na zadnjoj strani trebalo da bude tri, a čini se kako se radi o kamerama preuzetim sa ovogodišnjeg iPhone-a 11 Pro. O rezoluciji kamera za sada nema informacija, postoji mogućnost da se radi o istim kamerama kao i na iPhone-u 11 Pro (12 MP f/1.8, 12 MP f/2.0 i 12 MP f/2.4), ali o tome će se više znati kako se bude bližilo vreme predstavljanja. Prema izvoru Apple će nove modele iPad-a Pro predstaviti u martu 2020.



Sa prednje strane trebala da se i dalje nalazi samo jedna kamera. Iste bi trebale da ostanu i dimenzije iPad Pro 11 modela – 248 x 178,6 x 5,9 milimetara. Debljina tableta odnosi se na kućište, dok će na delu kvadratnog ostrva za kamere debljina biti 7,9 milimetara.

Naravno kako je reč tek o glasinama sve navedeno treba uzeti sa malom rezervom. Ali opet, @OnLeaks se do sada često pokazao kao pouzdan izvor informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.