iPhone za 2021. godine bi mogao da stigne bez ulaza


Nedugo nakon što su analitičari JP Morgana u svom izveštaju predvideli Apple-ovu promenu strategije, koja podrazumeva šestomesečni ciklus izbacivanja novih modela, s njom se složio i Ming-Chi Kuo, poznati prorok Apple-ovih poslovnih poteza.

Njegova predviđanja sada sežu i korak dalje, budući da je navodno došao do informacija kako će Apple iz iPhone-a za 2021. godinu napokon izbaciti sada već zastareli Lightning ulaz. U međuvremenu se spekulisalo se kako bi Apple i u iPhone mogao ugraditi USB-C ulaz kojeg inače koristi na Mac i novim iPad uređajima, te tako sopstveni eko-sistem dovesti u red.

Međutim, ako je verovati Kuoovim proročanstvima, iPhone iz 2021. godine bi mogao u potpunosti da izbaci sve ulaze, i korisnicima ponuditi potpuno bežično iskustvo.

To znači da bi se barem jedan od četiri iPhone-a iz 2021. (verojatno najskuplji model) sa drugim uređajima (računar, slušalice, satovi...) trebao povezivati isključivo bežično, ali isto tako i puniti. To će svakako iziskivati napredniju tehnologiju bežičnog (indukcionog) punjenja, jer će u suprotnom brzina biti vraćena nekoliko godina unazad.

Koliko je Kuo u pravu, vreme će pokazati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.