Pixel 4a navodno dobija selfie kameru u rupi u ekranu


Posredstvom poznatog leakera OnLeaks-a i internet stranice 91mobiles stižu detalji o novom Google-ovom pametnom telefonu Pixel 4a koji će proširiti ponudu finansijski prihvatljivih predstavnika Pixel serije uređaja (koju već čine modeli Pixel 3a i Pixel 3a XL).

Prema objavljenim renderima novi Pixel 4a model biće prvi Google-ov Pixel pametni telefon sa rupom u ekranu za selfie kameru. Dijagonala ekrana na kojem se nalazi ova kamera kreće se između 5,7 i 5,8 inča i ima Full HD rezoluciju. Zadnja strana uređaja napravljena je od polikarbonata i sadrži samo jednu kameru i LED flash (iako OnLeaks tvrdi kako je reč o mobilnom uređaju sa više od jednog senzora kamere sa zadnje strane).



Sa zadnje je strane smešten i senzor otisaka prstiju, a vidljivi su i USB Type-C priključak te 3,5-milimetarski priključak za slušalice. Očekuje se da bi telefon trebao da sadrži glavni 12,2-megapikselni senzor iz Pixel 4 modela te bi trebao da bude dostupan u crnoj i beloj boji.

Njegove dimenzije su 144,2 x 69,5 x 8,2 milimetra. Predstavljanje ovog telefona najverovatnije će biti u maju 2020. godine (Pixel 3a je predstavljen u maju ove godine).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.