Procureo do sada najlepši prototip iPhone-a 12


Leaker Ben Geskin donekle je od EvLeaks-a preuzeo titulu jednog od najcenjenijih u tom područiju, barem kada je reč o novim Apple-ovim proizvodima. Isti pouzdani izvor koji mu je ovoga leta javljao informacije o tada još neobjavljenom iOS-u 13 sada mu je došapnuo i kako se u proizvodnom lancu pojavio novi prototip iPhone-a. Geskin se odmah primio posla i izradio render na temelju dobijenih informacija, a isti izgleda – senzacionalno.

Opšteprihvaćeno mišljenje je da će se Apple 2020. godine okrenuti dizajnu telefona kakav nije viđen od modela 5S i SE, sa nešto oštrijim ivicama. Uz to tu postoje najave kako rade na tehnologijama kojima bi mogli potpuno izbaciti "notch", kao i informacije da će prekidač za utišavanje zvukova dobiti novi, vertikalni izgled. Uzevši sve ovo u obzir, te poneku novu poverljivu informaciju – dolazimo do Geskinovog rendera.

Ovaj Letonac kaže kako je ovaj leak došao na temelju postojećeg prototipa kodne oznake D53. Isti i dalje ima Lightning priključak, trebao bi da bude zasnovan na iOS-u 14 koji je za sada u testnoj verziji naziva SwitchBoard 18A311.

Od ranije se govori o tome da će iPhone 12 dolaziti u čak četiri verzije – sa ekranima dijagonale 5,4", 6,7", te dve verzije sa 6,1-inčnim ekranom. Osnovni modeli dvanaestice trebali bi da imaju dve manje dijagonale (5,4" i 6,1") dok bi "Pro" verzija dolazila sa dva veća panela, od 6,1" i 6,7". Svi ekrani trebali bi da budu izrađeni u OLED tehnologijji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.