Xiaomi Mi Watch Premium Edition odložen za februar


Kompanija Xiaomi je u novembru predstavila svoj prvi pametni sat pod Mi brandom, Xiaomi Mi Watch. Uz predstavljanje ovog sata kompanija je obećala kako će predstaviti i Premium verziju tog sata koja je trebala da izađe na tržište do kraja ove godine.

Na microblogging platformi Weibo pojavila se informacija od samog Xiaomi-ja gde se korisnicima upućuje izvinjenje zbog kašnjenja dolaska Premium verzije na tržište. Umesto u decembru ove godine, Premium verzija sata na tržištu će se pojaviti u februaru 2020. godine, a kineska kompanija se odlučila na odlaganje kako bi korisničko iskustvo u korišćenju sata bilo što bolje.

U odnosu na obični Xiaomi Mi Watch sa cenom od oko 166 evra na kineskom tržištu, nova Premium verzija sata bi trebala na kineskom tržištu da košta oko 256 evra. Od obične verzije razlikuje se po ekranu od safirnog stakla i okviru od nerđajućeg čelika.

Ostalo je slično običnoj verziji sata što uključuje funkcije kao što je 1,78-inčni AMOLED ekran, Snapdragon Wear 3100 SoC, 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije, bateriju od 570 mAh, izmenjive narukvice, Bluetooth 4.2, eSIM, 4G, Wi-Fi (802.11n) i Wear OS prilagođen MIUI Watch interfejsom.

Tu je i praćenje sna, sportskih aktivnosti (među kojih i plivanja), otkucaja srca i merenje količine kiseonika u krvi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.