Želite da koristite Facebook Messenger bez Facebook-a? Sada više ne može

Facebook u svom vlasništvu ima nekoliko platformi za dopisivanje. Facebook Messenger dugo je bio deo Facebook-a i za njegovo korišćenje bio je potreban Facebook profil. Onda je Facebook razdvojio aplikaciju društvene mreže od aplikacije za dopisivanje i omogućio korisnicima da koriste Facebook Messenger bez otvaranja profila na Facebook-u.

Mnogi su iskoristili tu mogućnost i ostali u kontaktu sa prijateljima i porodicom na Facebook Messenger-u, ali nisu koristili Facebook. Tome je sada došao kraj.

Novi korisnici koji žele da koriste Facebook Messenger neće mu moći pristupiti bez Facebook profila. Do sada je bilo dovoljno, kao i kod WhatsAppa, registrovati broj mobilnog telefona, ali Facebook je tiho uklonio tu mogućnost.

Službeno su istaknuli kako velika većina korisnika Messenger koristi u kombinaciji sa Facebook profilom pa su im želeli olakšati korišćenje.

Za sve one koji su se registrovali na Facebook Messenger samo sa telefonskim brojem i nemaju profil na Facebook-u, ništa se neće promeniti. Ova promena se odnosi samo i isključivo na nove korisnike.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.