Apple od sada nudi i besplatno graviranje AirPods slušalica sa emojijima


Apple u svojoj ponudi od marta 2019. godine ima i uslugu besplatnog graviranja kutijica za AirPods i AirPods Pro slušalice. Do sada je bilo moguće ugravirati samo slova i brojeve, a po novome mogu se ugravirati i emojiji.

Podsetimo, do sada je bilo moguće na kutijice ugravirati datume, nazive, inicijale, imena dužine do 22 znaka, ovisno o tome što je upisano. Od sada je pak moguće umesto navedenog izabrati graviranje nekog od 30-tak ponuđenih emojija.

Apple u ponudi ima 31 emoji – od standardnog smajlija, srca, znaka pobede, duha, vanzemaljca, horoskopskih znakova pa sve do čini se vrlo popularnog govanceta. Nažalost usluga nije savršena. Naime, trenutno nije moguće odabrati graviranje koje bi sadržalo i tekst i emoji, već se pri kupovini slušalica mora odlučiti za jedno od ponuđenog.

Takođe dok je moguće odabrati graviranje teksta u dužini do 22 znaka, kod emojija nije tako. Moguće je odabrati samo jedan.

Prema izvoru Apple će u nekom kasnijem trenutku dodati i dodatne emojije u ponudu. Koje i kada za sada nije poznato. Usluga graviranja je besplatna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.