Galaxy Fold 2 navodno stiže u drugom kvartalu


Samsung polako završava sve pripreme oko predstojećeg UNPACKED 2020 događaja kojeg će održati 11. februara 2020. godine. Podsetimo, tog dana nakon dužeg vremena raznih glasina konačno će biti sve otkriveno vezano uz telefone iz serije Galaxy S20, a navodno i o telefonu Galaxy Z Flip koji bi tog dana također trebao da bude predstavljen.

I dok će telefoni iz serije Galaxy S20 biti tradicionalnog, nesavitljivog dizajna, Galaxy Z Flip će imati modernije, savitljivo kućište i ekran. Ali to smo vam do sada već u više navrata otkrili pa nema potrebe se ponavljati.

Budući zadatak Fold-a 2 je popraviti loš utisak koji je ostavio Fold 1, Samsung se odlučio za isti, ili bolje rečeno sličan dizajn kućišta. Fold 2 takođe će se otvarati kao i originalni Fold, ali će prema izvoru umesto plastike imati UTG staklo koje je izdržljivije. Dakle, očekuje se ekran od 8“.

Izvor navodi kako će jedna od kamera na Foldu 2 imati rezoluciju od 108 MP te kako će ovog puta postojati i podrška za S-Pen koju originalni model nema. Ovogodišnji model temeljiće se na Snapdragonu 865 koji je trenutno najnoviji i najmoćniji Qualcomm-ov SoC. I naravno podržavaće 5G mreže koje će ove godine zaživeti širom sveta.

O cenama je još rano za govoriti, ali prema ranijim glasinama Fold 2 ne bi trebao da bude skuplji od 1.000 USD. Ali, o tome ćemo nešto više znati kako se bude približavao drugi kvartal 2020. godine i vreme predstavljanja Fold-a 2.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.