LG za CES sajam priprema telefon Neon Plus


Početkom sledeće nedelje održaće se CES 2020 sajam u Las Vegasu. LG će tih dana predstaviti i telefon Neon Plus koji će sudeći prema specifikacijama biti namenjen nezahtevnim korisnicima.

Na renderima koji su se ovih dana pojavili na Internetu vidi se kako je reč o telefonu iz donjeg segmenta ponude. Ekran mu ne prekriva celu prednju stranu, štaviše praznog prostora sa gornje i donje strane kućišta ima dosta. Prostor iznad ekrana LG je iskoristio za smeštanje slušalice i prednje kamere dok je donji deo ostao prazan, renderi ne prikazuju čak ni logo kompanije koji je smešten na zadnju stranu uređaja.

Da je reč o telefonu iz srednjeg, možda čak i donjeg segmenta najbolje otkriva broj i rezolucija kamera. Sa svake strane kućišta naći će se samo po jedna kamera. Prednja, takozvana selfie kamera imaće rezoluciju od 5 MP, a zadnja od 8 MP. Iako dizajn okvira oko zadnje kamere sugeriše kako se radi o telefonu sa dve kamere, dodatno "oko" na poleđini je zapravo blic.



Koliko će radne i memorije za skladištenje imati za sada nije poznato, ali više od 3 GB RAM-a i 64 GB prostora za skladištenje bilo bi nerealno za očekivati. Renderi otkrivaju kako će pored standardnih tipki za uključivanje i podešavanje glasnoće Neon Plus imati i tipku za pokretanje Google Assistanta. Ostale tipke za rad sa telefonom biće softverske. Začudo LG je odlučio na novom telefonu zadržati i deo starijih tehnologija, na primer, 3,5-milimetarski audio port te microUSB port za punjene baterije. Ostale specifikacije za sada nisu poznate.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.