Outlook aplikacija na 100 miliona preuzimanja na Google Play-u


Microsoft je ostvario još jedan uspeh što se tiče Android prodavnice aplikacija Google Play. Njihova aplikacija za elektronsku poštu Outlook na toj je platformi prešla granicu od 100 miliona preuzimanja.

Aplikacija Outlook time se pridružila drugim Microsoft-ovim aplikacijama koje su postigle uspehe na Google-ovom Play Store-u. Aplikacija Word je u razdoblju od maja 2018. godine pa do decembra 2019. godine zabeležila rast sa 500 miliona na preko 1 milijardu instalacija. Microsoft-ova alternativna tastatura Swiftkey je pak pre nekoliko nedelja prešla brojku od 500 miliona preuzimanja.

Uz kontekst uspjeha Outlook-a treba spomenuti kako je Google-ova aplikacija za elektronsku poštu Gmail na leto prošle godine zabeležila 5 milijardi preuzimanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Može Outlook za android da se hvali koliko god hoće, ali ja tu aplikaciju koristim na androidu samo zbog lakšeg pisanja već primljenog emaila, a ne za notifikaciju. Za notifikaciju da mi je stigao email na outlook nalogu, koristim TypeApp Mail aplikaciju.

    I dan danas, outlook nikako da uvede (bez obzira na čekiranu opciju All Mail) notifikaciju dobijenih emailova koji su sortirani da idu direktno u odredjene foldere. Neverovatno da nikako to nisu u stanju da uvedu. Niti gmail za android to "zna" da uradi.

    Ja sam skoro sve emailove sortiraju da ne idu u inbox nego u odredjeni folder, i tako sortirano mi ne služi uopšte outlook aplikacija.

    Mora da imaju neki važan razlog kada to ne žele da uvedu. A nije mi jasan uopšte.

    Jer ako pretražite support stranice foruma za outlook, itd, svuda ćete naići na odgovore stručnih lica iz outlooka koji "savetuju" razne opcije, ali nijedna ne radi.

    Zato mislim da samo ljudi koji sve u inboxima dobijaju, i nemaju napravljen niti jedan alias email, hvale outlook.

    Vladislav


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.