Predstavljeni novi Galaxy A51 i A71 telefoni


Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy A71 i Galaxy A51, najnovije uređaje Galaxy A serije. Ove pametne uređaje karakterišu poboljšane funkcije, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O ekran i dugotrajnija baterija.

"Od lansiranja prošle godine, Galaxy A serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe savremenih korisnika, posebno kada je reč o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsednik Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze sa 4 kamere, a posebno dobrar kvalitet fotografija donosi glavna kamera 64-megapikselnim senzorom na Galaxy A71 i 48-megapikselnim na Galaxy A51. Tu su još i ultraširoka kamera sa vidnim poljem od 123 stepeni, makro kamera i dubinska kamera koja omogućava subjektima da se istaknu pomoću Live Focus efekata.



Zahvaljujući Super Steady funkciji, korisnici mogu snimati kvalitetne video zapise u pokretu, a uređaji imaju i Super AMOLED Infinity-O ekrane dijagonala 6,7 i 6,5 inča.

Galaxy A71 i Galaxy A51 uređaji dolaze sa velikom baterijom od 4.500 mAh i 4.000 mAh, što korisnicima omogućava da duže koriste uređaj tokom dana, a tu su i mogućnosti brzog punjenja od 25 W i 15 W.

Uređaji su zaštićeni bezbednosnom platformom Samsung Knox.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.