Samsung Galaxy Note10 Lite na pravim fotografijama


Da Samsung radi na Lite modelu Note-a 10 zna se već odavno, zahvaljujući neumornim leakerima koji su prošle 2019. godine bili poprilično zaposleni. Zahvaljujući njima doznali smo kakav bi se hardver mogao nalaziti unutar kućišta i kakav će Galaxy Note10 Lite imati dizajn.

Nakon brojnih rendera sada su se na Internetu našle i prve prave fotografije koje su potvrdile dizajn uređaja i njegov naziv. Nedavne informacije o hardveru govore kako će Note10 Lite imati 6,7“ AMOLED ekran koji će ovog puta biti ravan. Podsetimo, Note 10 i Note 10+ imaju na ivicama zakrivljen ekran koji delu korisnika i ne odgovara baš najbolje.

Budući se ovdje radi o Lite verziji telefona, imaće slabiji SoC u odnosu na ostatak Galaxy Note10 serije – Exynos 9810 koji je bio Samsung-ov glavni SoC za flagshipe iz 2018. godine. Nadalje, Lite model imaće nešto manje RAM-a (6 GB) i data prostora (128 GB) u odnosu na Note10 i Note10+ koji imaju po 8 i 12 GB RAM-a te 256 i 512 GB data prostora.



Kako je Galaxy Note10 Lite namenjen mlađim korisnicima Samsung ga je odlučio opremiti sa boljom selfie kamerom koja će umesto 10 MP imati rezoluciju od 32 MP. Sa zadnje strane zadržaće tri kamere od po 12 MP, ali će im razmeštaj biti drugačiji u odnosu na ostale modele iz serije Note10. Ako je za verovati dosadašnjim izvorima Lite model će imati i nešto veću bateriju, od 4.500 mAh. Potvrđeno je i kako će i Lite model imati S-Pen.

Na fotografijama prikazan je model SM-N770F/DS kojemu su zamagljeni serijski i IMEI brojevi kako se ne bi otkrilo ko je zaslužan za otkrivanje fotografija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.