Samsung-ov preklopni telefon nosiće ime Galaxy Z Flip, a izgledaće ovako


Ako još uvek sumnjate u skori dolazak Samsung-ovog rivala Motorola RAZR-u - nemojte. Uređaj će navodno nositi ime Galaxy Z Flip, a oznaku modela SM-F7000. Evo kako bi trebao da izgleda.

Era savitljivih ekrana je započela, a nakon Galaxy-a Fold Samsung će navodno već na sledećem Unpacked eventu početkom februara predstaviti svoju verziju preklopnog smartphonea, kojim će konkurisati Motoroli RAZR.

Taj Galaxy Z Flip će biti dakle smartphone sa ekranom od 6.7 inča, koji će se preklapati na pola. S spoljne strane će imati mali pomoćni ekran za prikaz vremena i propuštenih obaveštenja.



Taj "clamshell" dizajn pratiće Snapdragon 855 iznutra, dvostruka kamera na leđima i 15W punjenje. Baterija će sasvim jasno biti iz dva dela, a priča se da će jedna od njih imati kapacitet 900 mAh. Nadajmo se da je druga u tom slučaju kapaciteta barem 2000mAh.

LetsGoDigital složio je i cool video Galaxy-a Z Flip prema do sada raspoloživim informacijama. Evo kako bi Samsung-ov preklopni telefon na kraju trebao da izgleda.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.