Samsung predstavio ojačani smartphone Galaxy XCover Pro


Samsung je i službeno predstavio novi ojačani pametni telefon Galaxy XCover Pro koji bi na evropskom tržištu trebao da bude dostupan od 31. januara sa cenom od 499 evra.

Pametni telefon kodnog imena SM-G715FN u stanju je izdržati pad sa visine od 1 i po metar (IP69 i MIL-STD-810G certifikacije), njegov LCD FHD+ ekran od 6,3 inča u 20:9 formatu može se koristiti i sa rukavicama, a unutar uređaja nalazi se Exynos 9611 čip, 4 GB RAM-a te 64 GB interne memorije proširive microSD karticama do 512 GB.

Senzor otisaka prstiju uključen je u Power tipku koja se nalazi sa desne strane uređaja. Zanimljivost uređaja je i izmenjiva baterija sa kapacitetom od 4050 mAh koja ima podršku za brzo punjenje od 15 W, a puni se putem USB Type-C priključka.

Sam uređaj može da funkcioniše i kao mobilni POS uređaj, u stanju je da skenira barkodove i upravlja procesom plaćanja uz dodatnu bezbednost koju pruža KNOX.

Fotografska komponenta sastoji se od rupe (otvora) za 13-megapikselnu selfie kameru sa gornje leve strane ekrana, dok se sa zadnje strane nalazi dvostruka kamera bazirana na glavnom 25-megapikselnom senzoru i sekundarnom 8-megapikselnom ultraširokom senzoru.

Operativni sistem telefona biće Android 9.0 Pie, debljina uređaja je 10 milimetara, a težina 217 grama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.