Samsung Unpacked event najavljen za 11. februar


Samsung redovno početkom godine predstavlja nove telefone iz serije Galaxy S. Kako zasigurno znate reč je o flagship modelima, odnosno telefonima iz samog vrha ponude. Iznad serije Galaxy S nalazi se još samo Galaxy Note serija koja takođe redovno stiže krajem leta iste godine.

O novim telefonima iz serije Galaxy S do sada smo imali prilike da saznamo dosta informacija (glasina) o njihovom dizajnu, specifikacijama te nazivlju. Podsetimo, Ice universe, jedan od najtačnijih leakera kada su u pitanju Samsung uređaji nedavno je saznao kako je Samsung ove godine umesto Galaxy S11 naziva odabrao Galaxy S20.

Razlog tome može da bude više. Na primer želja proizvođača da obeleži početak nove decenije, želja za lakšim praćenjem budućih modela tokom narednih godina, ali i mogućnost da će nova generacija telefona biti znatno bolja u odnosu na prošlu da manji brojčani napredak u oznakama serije ne bi dovoljno naglasio posebnost nove serije.

Što je od svega do sada napisanog na ime Galaxy S11/Galaxy S20 telefona tačno, a šta nije saznaće se vrlo skoro, već početkom sledećeg meseca. Samsung je ovogodišnji Unpacked događaj zakazao za 11. februar 2020. godine. Kako će se dan održavanja događaja približavati tako će se očekivano pojavljivati i nove informacije o uređajima koje će tog dana Samsung predstaviti.

Na ovogodišnjem Unpacked događaju uz nove Galaxy S20 telefone trebao bi da bude predstavljen i Galaxy Fold 2. Dosadašnje glasine upućuju na drugačiji dizajn u odnosu na originalni Fold te osetno manju cenu, navodno upola manju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.