Skice iz korisničkog priručnika potvrdile dizajn Galaxy-ja S10 Lite


Početkom meseca na Internet su procureli renderi za Galaxy S10 Lite. Kako sam naziv otkriva radi se o slabijem i cenovno pristupačnijem telefonu u odnosu na flagship modele iz serije Galaxy S10 koja je predstavljena u februaru 2019. godine.

Prema renderima Galaxy S10 Lite između ostalog trebao je sa prednje strane da dobije ekran sa punch-hole otvorom za prednju kameru. Takođe sa zadnje strane kućišta, u gornjem levom uglu, trebao bi da se nađe i kvadratno ostrvo unutar kojeg bi trebale da se nalaze tri kamere i blic.



Sada na kraju istog meseca na Internet je procureo i korisnički priručnik za navedeni telefon. Zahvaljujući skicama unutar priručnika sada je potvrđeno kako su renderi sa početka meseca bili tačni te da je to finalni dizajn uređaja. Podatci navedeni u korisničkom priručniku potvrdili su i kako će Galaxy S10 Lite imati skener otiska prsta u ekranu.



Službenih informacija o hardveru telefona i dalje nema. Ali, očekuje se konfiguracija temeljena na Snapdragon 855 čipu, s 8 GB RAM-a, 128 GB interne memorije i Android-u 10. Nadalje, očekivana rezolucija kamera je 48 MP (glavna), 12 MP (ultraširoka), 5 MP (makro) i 32 MP (selfie). Galaxy S10 Lite trebao bi da ima 6,7“ Super AMOLED ekran FHD rezolucije i odnosa stranica 20:9. Energiju za rad crpiće iz baterije kapaciteta 4.500 mAh koja će podržavati 45 W tehnologiju brzog punjenja.

Skice iz priručnika otkrivaju standardni set tipki (za uključivanje telefona i regulaciju glasnoće), fioku za microSD karticu i USB-C port za punjenje baterije (i spajanje s računarom).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.