Svi koji prednaruče Galaxy S20+ i S20 Ultra dobiće besplatno slušalice Galaxy Buds+?


Za dve nedelje Samsung će predstaviti novu seriju pametnih telefona Galaxy S20. Kako znamo unutar serije biće predstavljena tri modela – Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra.

Ali, čini se kako će tog dana Samsung predstaviti i novi model bežičnih slušalica Galaxy Buds. Sudeći prema reklamnoj fotografiji do koje je došao Evan Blass ovogodišnji model slušalica nosiće naziv Galaxy Buds+. Blass je ujedno uspeo da sazna i kako Samsung (najverovatnije) priprema poklon za sve kupce koji se odluče da prednaruče skuplje modele telefona – Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra.

Svi oni bi trebali na poklon da dobiju nove Galaxy Buds+ slušalice. Ali ovaj podatak Samsung još treba službeno da potvrdi ili demantuje. Ali sudeći prema početnim cenama serije Galaxy S20, besplatne slušalice bile bi dobar vetar u leđa vlasnicima Galaxy S10 i starijih modela da se odluče na obnovu mobilnih ljubimaca.

O novim slušalicama nema službenih podataka već samo glasine iz leakerskih krugova. Prema njima, dizajn se neće menjati, već će ostati isti kakav imaju i aktuelne Galaxy Buds slušalice. Jedine promene trebale bi da stignu u vidu izbacivanja podrške za aktivno poništavanje buke te u vidu veće baterije.

Baterija bi trebala da dobije znatno veći kapacitet što bi na kraju i znatno produžilo vreme upotrebe slušalica s jednim punjenje. Aktuelne Galaxy Buds slušalice imaju baterije od 58 mAh što je sa jednim punjenjem dostatno za do četiri sata rada. Galaxy Buds+ slušalice trebale bi da dobiju baterije od 85 mAh koje bi im autonomiju produžile na impozantnih 12 sati.

Šta je sve od gore navedenog tačno, a šta ne saznaćemo 11. februara na ovogodišnjem UNPACKED događaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.