Xiaomi Mi 10 stiže isti dan kada i Galaxy S20


Da Xiaomi priprema novu seriju pametnih telefona – Mi 10 zna se već neko vreme. Zapravo bilo je i za pretpostaviti da je u pripremi deseta serija još u vreme kada je predstavljana deveta, jer većina proizvođača telefona razvija više serija istovremeno.

Ali, prve potpunije informacije o specifikacijama stigle su početkom ove godine. Tada se saznalo kako će novu seriju pogoniti Qualcomm-ov novi Snapdragon 865 čip te kako će zavisno od modela Mi 10 i Mi 10 Pro imati po 8 i 12 GB RAM-a i 90 Hz ekrane.

Iako se očekivalo kako će nova serija biti predstavljena tokom MWC 2020 sajam u Barceloni, nije bio poznat tačan datum predstavljanja. Ali, Xiaomi je ovih dana otkrivajući taj podatak otkrio i kako je poprilično samouveren. Naime, za datum je odabran 11. februar 2020., ako vam se datum čini poznatim to je iz razloga što će istog dana i Samsung održati svoj UNPACKED 2020 događaj na kojemu će predstaviti nove telefone iz serije Galaxy S20.

Na reklamnom posteru Xiaomi je otkrio izgled zadnje strane kućišta. Vidljive su četiri kamere što potvrđuje informacije sa početka godine. Jedino ostaje za videti hoće li njihova rezolucija biti 108 MP, 20 MP, 12 MP i 5 MP (Mi 10), odnosno 108 MP, 48 MP, 12 MP i 8 MP (Mi 10 Pro).

Što se dizajna tiče stražnja strana kućišta uveliko podseća na konceptualni telefon Mi Mix Alpha, s tom razlikom što Mi 10 serija nema wrap-around ekran.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.