AirBands - rešenje za one koji često gube slušalice


True Wireless slušalice su veliki prodajni hit u celom svetu, a one Apple-ove neupitni lider u popularnosti među korisnicima. Ali, jednom kada za njih istovarite pozamašnu svotu, ne želite da ih izgubite. Upravo tim problemom lakog gubitka jedne ili obe bežične slušalice odlučili su da se pozabave autori AirBands-a, nedavno predstavljenog na Kickstarter-u.

Kao što se može videti na priloženim slikama, AirBands su zapravo zamenska narukvica za Apple-ov pametni sat Apple Watch na kojoj se nalaze dve malene omče predviđene da se u njih utaknu bežične AirPods (ili AirPods Pro) slušalice. Narukvica je izrađena od silikona i njeni kreatori obećavaju da slušalice sa svog mesta neće iskliznuti kada to korisnik ne želi.

Proizvod je dostupan u četiri boje. Pokretači kampanje, inače iz Teksasa, kažu da je proces dizajniranja i pripreme za proizvodnju priveden kraju. Jednom kada, kroz mesec i po, završi Kickstarter kampanja, počeće izrada alata, a već u aprilu ove godine prvi bi primerci trebali da krenu u proizvodnju. Svima koji se sada odluče da podrže ovaj projekat putem crowdfundinga AirBands narukvice trebale bi da budu isporučene u maju.



Redovna cena jedne narukvice će biti 30 dolara, ali putem Kickstartera moguće je prednaručiti za prvo 20, a potom 25 dolara, s time da je veći popust rezervisan za prvih 200 kupaca. Cilj kampanje je prikupiti tek 10.000 dolara. Već u prvim danima premašeno je 20% tog cilja, pa je vrlo verovatno da će AirBands zaista i zaživeti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.