Apple priprema AirPods Pro Lite?


Digitimes navodi kako je Apple konačno spreman da u svoju ponudu uvrsti i uređaje koji u svom nazivu nose i oznaku Lite. Podsetimo, navedenom oznakom se najčešće označavaju proizvodi koji svojim dizajnom ne odudaraju previše od svojih uzora, ali su po specifikacijama nešto slabiji, jer im najčešće nedostaje neka bitnija funkcija koja postoji na standardnom modelu.

Prema izvoru Apple je tako odlučio svoje najnovije, ujedno i najskuplje AirPods Pro slušalice ponuditi kupcima i u Lite izdanju. Ipak nemojte se previše navikavati na naziv, jer postoji mogućnost da se radi tek o radnom nazivu koji će do dolaska slušalica na tržište biti promenjen u neki zvučniji, više Apple-ovski.

Kao glavni dobavljač novih Lite slušalice spominje se tajvanska kompanija USI (Universal Scientific Industrial). Takođe se navodi kako bi se cenom trebale smestiti između standardnih AirPods-a 2 i najnovijih AirPods Pro slušalica. Dakle, očekivana cena je negde između 159 i 249 USD.

Nove Lite slušalice trebale su se pojaviti na tržištu sredinom godine, ali zbog situacije oko koronavirusa navedeni termin možda bude prolongiran za neodređeno vreme.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.