Da, Galaxy Z Flip ima staklo na ekranu


Nakon što je pre neki dan objavio video u kojem je bacio sumnju na UTG staklo Galaxy-a Z Flip, Zack sa kanala JerryRigEverything sad je novim videom potvrdio staklo na ekranu Samsung-ovog preklopnjaka.

Podigavši popriličnu prašinu, nakon što je praktički optužio Samsung da laže o ultra tankom staklu na ekranu Galaxy-a Z Flip, novim videom Zack sad sam sebi skače u usta.

Naime, u novom teardown videu Zack Galaxy Z Flip rastavlja na proste faktore i vidi čuda, baš kako je i rečeno, ispod zaštitne plastične folije, nalazi se impresivno tanko staklo. To UTG staklo se pod njegovim oružjima ponaša baš kao staklo.

Time su eto odbačene sumnje u Samsung-ovu inovaciju koja je ne samo da je stvarna već će se kako stvari stoje naći u velikom broju nadolazećih savitljivih gadgeta. Samsung je naime, svoje UTG staklo spreman isporučivati i drugima i pritom zaraditi.

Nakon što je potvrdio staklo, kojeg u prvom videu nije mogao naći, nastavio je kopati i potvrdio dve baterije – 930mAh u gornjem i 2370mAh u donjem gde je i zavojnica Qi bežičnog punjenja.

Najteže mu je bilo da dođe do šarke bez kojeg Galaxy Z Flip ali bi bio to šta je. Utvrdio je da je ta šarka pravo čudo inovacije, a povrdio je i četkice koje sprečavaju prodor čestica u unutrašnjost telefona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.