Dostupan Unc0ver v4.0.0 Jailbreak za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max


Ako ste jedni od onih koji s nestrpljenjem iščekuju jailbreak rešenje za nove iPhone 11 modele ili iPhone Xs ekipu na najnovijem iOS-u 13.3, vašem čekanju došao je kraj. Novi Unc0ver v4.0.0 iPhone 11 Jailbreak alat uspešno će vaš telefon osloboditi iz zatvora.

Koliko se korisnika uopšte više bavi jailbreakovanjem iPhone-a teško je proceniti. Ranije, jailbreak je bila velika stvar. U međuvremenu je Apple olabavio i puno rešenja iz jailbreak zajednice implementirao u iOS.

Bilo kako bilo, jailbreak alat za iPhone 11 i ekipu na iOS-u 13 ali i iPhone Xs modelima čeka već dosta dugo, ali sad je dostupno. Alat se zove Unc0ver v4.0.0 i kao i obično besplatan je.

Reč je o prvoj javno dostupnoj beti alata koji koristi oob_timestamp tfp0 propust za injektovanje koda na sistemskom nivou.

To omogućava instalaciju Cydia prodavnice alternativnim aplikacijama i tweakovima pa ko voli nek’ izvoli.

Kao i obično, uvek je ako baš niste jako nestrpljivi, pričekati prve reakcije jailbreak zajednice pre nego što se upustite u jailbreak svog uređaja.

Na listi podržanih uređaja su svi oni pokretni A12 i A13 čipom na iOS-u 13.3.

Unc0ver v4.0.0 preuzmite ovde, a tu ćete ujedno saznati i sve ostale detalje o tom novom jailbreak alatu.

Imajte na umu da jailbreak nije bezazlena stvar i da ukoliko niste vešti vrlo lako možete da pokvarite uređaj. Takođe, sve što radite - radite isključivo na sopstvenu odgovornost tačunajte na to da ćete izgubiti garanciju na uređaj.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.