Galaxy Z Flip je užasno prošao na testu izdržljivosti, da li je na ekranu zaista staklo?


YouTuber JerryRigEverything je svojim noževima napao novi Galaxy Z Flip i bacio sumnju na "ultra tanko staklo" na njegovom ekranu.

Kad je Samsung pre neki dan predstavio novi Galaxy Z Flip sa savitljivim ekranom, istaknuto je da taj njegov ekran štiti UTG (Ultra Thin Glass) staklo. To bi trebalo da ponudi ekran otporniji na grebanje i oštećenja ali i lepši dodir pod prstom.

Bilo je samo pitanje trenutka kad će novog Z Flip-a dočepati i JerryRigEverything koji kao i uvek testira izdržljivost novih gadgeta. Popularnost njegovog posla uzletela je od #bendgate afere kad se iPhone 6 Plus savijao još 2014.

Zack je Galaxy Z Flip napao svojim uobičajenim oružijima, a ogrebotine su se pojavile na njegovom ekranu već na 2. nivou. Kasnije je dokazao da se može zagrebati i noktom.

Portal The Verge tražio je od Samsung-a objašnjenje ili makar komentar. Njihova objava donekle pojašnjava zašto su se tako brzo pojavile ogrebotine na ekranu.

Galaxy Z Flip features an Infinity Flex Display with Samsung’s Ultra Thin Glass (UTG) to deliver a sleek, premium look and offer an immersive viewing experience,” a spokesperson said by email. “Samsung’s first-of-its-kind UTG technology is different from other Galaxy flagship devices. While the display does bend, it should be handled with care. Also, Galaxy Z Flip has a protective layer on top of the UTG similar to Galaxy Fold.

Naime, iznad tog UTG stakla, navodno je zaštitni sloj nalik na onaj sa Galaxy-a Fold, a taj je plastičan.

Ako niste tankih živaca i uništavanje telefona od hiljadu ipo evra vas ne baca u očaj, pogledajte video.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.