iPhone SE 2 stiže sredinom marta


Evan Blass retko greši u prognozama vezano uz predstavljanje novih uređaja i njihovih specifikacija. Zahvaljujući njemu do sada smo imali prilike saznati kako Apple namerava da ove godine obnovi SE liniju s novim, iPhone SE 2 modelom.

Prema dosadašnjim saznanjima, novi iPhone SE 2 više neće biti najsnažniji 4“ telefon na svetu, jer će mu se zaslon povećati na 4,7“. Novi iPhone SE 2 neće se moći više reklamirati ni pod sloganom – "… u telu petice", jer je Apple kao osnovu njegovog dizajna uzeo iPhone 8.

Dakle izgled novog iPhone SE 2 je više-manje poznat. Spolja bi trebao da izgledati identično kao i iPhone 8 dok će se prave promene dogoditi u unutrašnjosti kućišta koja je skrivena od pogleda znatiželjnika. Iako se smatralo da će iPhone SE 2 stići bez Touch ID-a i da će isti biti zamenjen modernijim i bezbednijim Face ID-om, čini se da neće.


Ali, poslednja tvrdnja ovisi o izvoru, a čini se kako je barem jedan od njih u krivu. Koji, saznaćemo tokom događaja na kojem će Apple predstaviti novi iPhone SE 2. Ali zna se kako će ovogodišnji SE model biti temeljen na A13 Bionic čipu, kako će imati 3 GB RAM-a i zavisno o modelu 64 GB ili 128 GB interne memorije.

Tačan datum predstavljanja nije poznat, ali jeste okvirni – sredinom marta 2020. Tako barem navodi Evan Blass, jedan od tačnijih izvora. Inače čini se kako su još uvek u igri dva naziva - iPhone SE 2 i iPhone 9. Kako se god na kraju zvao početna cena bi trebala da bude 399 USD.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.