Predstavljen iQOO 3 5G telefon


Najnoviji brand BBK grupacije koji je krenuo u pohod na globalno tržište je iQOO, koji je službeno predstavio svoj prvi uređaj za indijsko tržište.

iQOO 3 donosi Snapdragon 865 procesor sa podrškom za 5G te koristi LPDDR5 radnu memoriju i UFS3.1 tip interne memorije. Na prednjoj strani nalazi se 6,44-inčni Super AMOLED ekran FullHD+ rezolucije sa skenerom otiska prsta i rupicom za prednju kameru. Ekran može da postigne maksimalnu svetlinu od 1200 nita i podržava reprodukciju HDR sadržaja, ali dolazi sa standardnom stopom osvežavanja od 60Hz.

Na poleđini nalazimo četverostruki kamera sistem u kućištu nalik šporetu, a konfiguracija se sastoji od 48MP primarne kamere, 13MP telefoto, 13MP ultraširokougaone i 2MP dubinski senzor. Baterija je kapaciteta 4440mAh i podržava 55W brzo punjenje. Uređaj dolazi sa Androidom 10 i sopstvenim iQOO UI 1.0 interfejsom.



Novi iQOO u Indiji u prodaju kreće sledećeg meseca po početnoj ceni od 475 evra. Dostupnost izvan Indije zavisiće od rezultata a prodaje, a za dobrobit korisnika nadamo se da će se pojaviti i na evropskom tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.