Procurela fotka Microsoft-ovog Android telefona


U oktobru prošle godine pisali smo da je Microsoft najavio Surface Duo, "dual-screen" Android telefon, ali od tada nije bilo nikakvih novih informacija u njegovom razvoju.

Te informacije i dalje nam nisu službeno poznate, ali momak po imenu Israel Rodriguez je na Twitter-u objavio sliku uz koju je napisao kako je u SkyTrain vlaku u Vancouveru video tipa koji se igrao na Surface Duo telefonu sa dva ekrana (slika gore).

Ukoliko je ovo autentična fotka (i informacija), to znači da je uređaj prošao interne testove i da ga sada testira veći broj zaposlenih Microsoft-a, što bi trebalo značiti da je prilično blizu izlaska na tržište.

Surface Duo će stići sa dva 5,6-inčna ekrana, koji će se pri otvaranju pretvoriti u jedan dijagonale od 8,3 inča u tablet modu. Ovde se ne radi o ekranu sa jednim savitljivim ekranom, već dva odvojena, a Microsoft će za korištenje specijalno optimizirati Android operativni sistem i opremiti ga dakako hrpom svojeg softvera. Kako se čini, u planu nije verzija sa Windows 10X operativnim sistemom, koji će se naći u nekim drugim uređajima sa dva ekrana.

Prema Microsoft-u očekivano vreme lansiranja je razdoblje oko nove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.