Samsung Galaxy A70e na prvim renderima


Nakon što je već predstavljen Galaxy A71 model te nešto ranije i Galaxy A70s model čini se kako Samsung planira predstaviti još jednu verziju svojeg prošlogodišnjeg Galaxy A70 pametnog telefona koja će na tržište stići pod imenom Galaxy A70e.

Reč je navodno o financijski pristupačnijoj verziji običnog Galaxy A70 modela, o kojoj za sada nema previše informacija sa izuzetkom nekoliko rendera koje prenosi poznati leaker OnLeaks u saradnji sa blogom CompareRaja.

Po uzoru na već spomenute Galaxy A70 i Galaxy A70s modele i Galaxy A70e će imati Infinity-U ekran ali sa dodatkom nešto debljih ivica uz u ovom slučaju 6,1-inčni ekranom. Sa zadnje je strane vidljiv klasični kapacitivni senzor otisaka prstiju te trostruka kamera. Tu je i micro USB priključak te 3,5-milimetarski priključak za slušalice na vrhu uređaja.

Ostale funkcije uređaja nisu poznate, ali svakako će biti reč o ekonomičnijoj verziji Galaxy A70 modela koji se bazira na Snapdragon 675 čipu i 32-megapikselnom glavnom senzoru zadnje kamere (64-megapikselni senzor u slučaju Galaxy A70s modela).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.