Samsung nadogradio pet godina star Gear S2


Samsung nije jedna od ažurnijih kompanija što se tiče izdavanja nadogradnji za stare uređaje. Zapravo malo koja kompanija koja svoje mobilne uređaje i gadgete temelji na Android-u to jeste. Obično korisnici tih uređaja mogu da računaju na jednu do dve velike nadogradnje operativnog isitema i kasnije na par mesečnih bezbednosnih nadogradnji.

Stoga odluka o izdavanju nove softverske nadogradnje za svoj, sada već pet godina star, pametni sat Galaxy Gear S2 dolazi kao prijatno iznenađenje. Tim više što je od 2015. Samsung u svoju ponudu dodao novije modele pa se uvek mogao pozvati na onu – stari uređaj više nije podržan, kupite novi ako želite nove mogućnosti.

Ali, kako smo već napisali u ovom slučaju Samsung nije povukao opisani potez već je vlasnicima spomenutog sata pripremio nadogradnju – R730AUCU3CQK1. Ovom nadgradnjom Samsung je modernizirao korisničko interfejs pa je ono sada identičan onom na novijem Galaxy Watch Active 2 satu.

Dodatno, nadogradnja je donela i bezbednosne ispravke, ali i poboljšano vreme autonomije. Poslednje je nešto što svakom vlasniku pametnog sata nije na odmet, jer mu smanjuje učestalost dopunjavanja baterije. Nova nadogradnja donela je i novu mogućnost – sada je moguće sva obaveštenja obrisati odjednom.

Nadogradnja nije velika, tek 6,79 MB. Za preuzimanje nadogradnje potrebno je otići na Settings – About Gear i odabrati Update Gear.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.