Samsung-ovo interno testiranje aplikacije Find My Mobile greškom postalo javno


U četvrtak 20. februara u ranim jutarnjim satima na ekranima Galaxy telefona pojavilo se misteriozno upozorenje koje je najblaže rečeno zbunilo vlasnike. Naime, u obave[tenjima stajala su samo dva broja. Dve jedinice, jedna ispod druge i ništa više.

Navedeno bi možda i prošlo ispod radara te možda korisnici ne bi ni reagovali na pristiglo obaveštenje da ista nije stigla od Samsung-ove aplikacije Find My Mobile koja se koristi za udaljeno lociranje telefona u slučaju da je isti ukraden ili izgubljen. Kako se kod većine korisnika u tom trenutku telefon nalazio pored njih ne čudi njihova zbunjenost pristiglom porukom i pomisao kako im je telefon hakovano.

Ali srećom telefoni nisu bili hakovani već je interno testiranje sistema greškom postalo javno što je ujedno i razlog zbog čega je na Galaxy telefone i stiglo to mistično upozorenje. Iz Samsung-a putem aplikacije Samsung Members poručuju da ako ste primili takvo obaveštenje da ga slobodno zanemarite, jer ista nema nikakav uticaj na vaš telefon.

Prema istom izvoru navedena poruka je, navodno, stigla na ograničeni broj telefona, ali nije bila ograničena na samo određeni model telefona ili na samo jednu zemlju. Iz Samsung-a poručuju kako rade na rešenju koje će onemogućiti da takve i slične greške ubuduće stignu do njihovih korisnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.