Apple-ov WWDC 2020 seli se online


Dugačkom nizu događaja koji su u celom svetu odloženi, otkazani ili na bilo koji način pogođeni pandemijom koronavirusa pridružio se, očekivano, i WWDC. Najveća developerska konferencija koja se bavi Apple-ovim ekosistemom ove godine će ipak biti održana, ali će se sva događanja, umesto u konferencijskom centru u San Joseu, odvijati online.

Početkom juna Apple će tako iz predostrožnosti svoj WWDC 2020 održati u potpuno novom formatu. Svi koji će hteti da saznaju novitete iz sveta iOS-a, iPadOS-a, macOS-a, watchOS-a i tvOS-a moći će to da učine putem Interneta.

Čelni ljudi Apple-a koji inače drže prezentacije na ovom događaju, Phil Schiller i Craig Federighi, najavili su kako će ovogodišnji WorldWide Developers Conference biti bogat najavama novih proizvoda i tehnologija, kao i drugim sadržajima za njihovu veliku developersku zajednicu.

Sve detalje o programu i načinima učešća u istome iz Apple-a su obećali uskoro objaviti na službenim stranicama konferencije. Osim selidbe konferencije na web, Apple je najavio i kako će kompanijama koje su učestvovale u organizaciji WWDC-a, a koje će sada ostati bez dela prihoda, uplatiti ukupno milion dolara da im kompenzuje gubitke nastale ovom odlukom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.