OnePlus 8 na službenim renderima


Nakon pogleda na OnePlus 8 Pro, sad imamo oštar pogled i na OnePlus 8 putem službenih rendera. Tu su tri boje među kojima i atraktivna navodnog imena interstellar glow.

Nemački portal winfuture.de objavio je navodno službene rendere OnePlus 8 telefona. Reč je dakle o onom nešto kompaktnijem i izgledno jeftinijem nadolazećem flagshipu iz OnePlus-a.

OnePlus 8 će imati 6.55-inčni Fluid AMOLED ekran sa istom onom rupicom selfie kamere, kakvu ima Pro model. Podsećamo da njegov prethodnik, još uvek aktuelni OnePlus 7T ima urez (notch), a 7T Pro pop-up mehanizam.

Ništa još mije službeno ali OnePlus 8 bi trebao da dobije 90Hz FHD+ panel. Pokretaće ga isti Snapdragon 865, a podržavaće i 5G povezivanje.

Winfuture navodi 8/12GB RAM-a i 128/256 GB data memorije sa 4300mAh baterijom ispod haube.

Selfie kamera je 16MP, a na leđima nosi 48MP f/1.8 glavnu, 16MP širokougaonu i 2MP senzor dubine.



Uz klasičnu crnu, vidimo i dve nove boje kućišta. Tu su cool nijansa zelene i ova "međuzvezdano sjajna" sa ljubičastom na vrhu koja se preliva u narandžastu pri dnu telefona.



Službeno predstavljanje se očekuje 14. aprila, što je otprilike mesec dana ranije od prošlogodišnjeg predstavljanja prethodnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.