OnePlus 8 serija biće predstavljena 15. aprila


OnePlus je prvotno sredinom ovog meseca trebao da predstavi novu seriju pametnih telefona – OnePlus 8. Ali, zbog kašnjenja u razvoju uređaja, za što je glavni krivac koronavirus zbog kojeg su pojedine fabrike u Kini zatvorene, nova serija će biti predstavljena mesec dana kasnije.

Prema izvoru OnePlus će kao i mnogi drugi proizvođači umesto live događaja, organizovati online događaj kako bi svi bili sigurni da se neće zaraziti. Novi termin je zakazan za 15. april 2020. godine. Ali to ne znači i da će telefoni iz serije OnePlus 8 odmah biti i dostupni. Zbog zatvorenih fabrika u Kini može se očekivati kašnjenje u dolasku na tržište.

Najgore će proći kupci kojima je za oko zapeo OnePlus 8 Lite. Njegovo predstavljanje će biti odloženo za par meseci iz istih razloga zbog kojeg će flagshipi OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro kasniti. Ali pripreme za marketinško delovanje idu dalje punom parom, reklame se snimaju bez problema, a zahvaljujući njima potvrđen je i dizajn OnePlus 8 telefona.



Naime, tokom snimanja reklame Robert Downey Jr. slučajno je ili pak namerno dopustio fotografisanje telefona tokom pauze do snimanja dok se nalazio usred razgovora. Dok je svom sagovorniku (Sam Jones) nešto objašnjavao koristeći se pritom i rukama podigao je levu ruku pri čemu je u prvi plan došla zanja strana uređaja OnePlus 8 Pro.



Kako se vidi, živa fotografija potvrđuje ranije rendere. Zadnje kamere su postavljene centralno i ima ih četiri. Prema ranijim glasinama rezolucija kamera bi trebala da bude 64 MP, 20 MP i 12 MP, dok je četvrta kamera ToF senzor. Fotografiju je na svom Twitter profilu objavio Sam Jones, ali je istu ubrzo i uklonio.





Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.