OnePlus predstavio novi logo


Kineska kompanija OnePlus koja je svoj poslovni put započela kao proizvođač flagship killera, odlučila je nakon šest i po godina postojanja da promeni svoj vizealni identitet. Shodno tome predstavljen je novi logo, font i dopunjena paleta boja koje će se koristiti u narednim godinama.

Prvo što upada u oči je logo, koji sada sadrži manje crvene boje. U ranijem izdanju logoa unutar crvenog pravougaonika belim slovima je bio ispisan naziv kompanije dok je po novome pravougaonik izostao, a naziv kompanije je ispisan crvenim slovima.

Broj jedan i znak "+" takođe su prošli kroz promene. Jedinica je sada zaobljena, a znak "+" je postao malčice veći. Kvadrat u kojem se nalazi broj 1 dobio je malčice deblje stranice.Kako se vidi i font je nešto drugačiji, tačan naziv fonta za sada nije poznat, ali je svakako pregledniji nego što je to bio slučaj sa dosadašnjim. Naziv "NEVER SETTLE" od sada će umesto velikim štampanim, biti ispisivan kombinacijom velikih i malih štampanih slova. Što se palete boja tiče, uz karakterističnu crvenu, crnu i belu tu je sada i proširena paleta boja - cijan, zelena, magenta, indigo i žuta.

Više o nastalim promenama možete pročitati na službenim stranicama kompanije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.